Rådgivning og projektering – bagerbutik

Vi har mange års erfaring inden for etablering og indretning af bagerier og tilbyder rådgivning om alt fra indretning til valg af det rigtige udstyr.

Når vi starter et projekt op sammen, får du tilknyttet en fast konsulent, som bliver din kontaktperson hele vejen igennem. Det giver os mulighed for at yde dig den bedst mulige service.

Serviceaftale på produkter til bagerbutik

Vi tilbyder en serviceaftale på vores produkter, som lader dig drive dit bageri i det daglige – uden bekymringer. Hvis uheldet er ude, har vi altid en teknikker klar til at rykke ud og afhjælpe problemet. Vores teknikere er specialister i udstyret og kan rådgive i brug og vedligehold.

Med en serviceaftale er du også sikret regelmæssige servicetjek af udstyret. Det forhindrer uventede problemer og sikrer udstyret længere levetid.

Finansiering & leasing af produkter til bagerbutik

Vi kan hjælpe dig med at finde frem til den rette finansieringsløsning, som bedst kan betale sig for dig. Mange foretrækker eksempelvis en fleksibel leasingløsning. Her undgår du at binde likviditet i udstyret samtidig med, at du har fuld dispositionsret, en fast og fradragsberettiget månedlig udgift samt mulighed for at inkludere service og drift i aftalen.

Vores leverandør af udstyr til storkøkkener

Vil du vide mere?

Hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit bageri, så kontakt os for en uforpligtende snak om dine muligheder.

"*" indicates required fields

Kontakt os

Hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit køkkenprojekt, så kontakt os for en uforpligtende snak om dine muligheder.