Rådgivning og projektering – køl & frys

Vi kan hjælpe dig med at finde det rigtige køle-/fryseudstyr til dit behov. Vi har mange års erfaring inden for køleskabe og frysere til professionelle og tilbyder rådgivning om alt fra indretning til valg af det rigtige udstyr.

Når vi starter et projekt op sammen, får du tilknyttet en fast konsulent, som bliver din kontaktperson hele vejen igennem. Det giver os mulighed for at yde dig den bedst mulige service.

Tilslut dit køle-/fryseudstyr til Olis’ Sky

Når du tilslutter dit køle-/fryseudstyr til Olis Cloud Platform, kan du løbende kontrollere udstyrets funktioner døgnet rundt med bekvem overvågning af alle parametre fra din PC, tablet eller smartphone. Overvågning og brug af køle-/fryseudstyrets funktioner gør det muligt at vurdere effektiviteten af dit køkken.

Læs mere om Olis Cloud Platform

Serviceaftale på køle-/fryseprodukter

Vi tilbyder en serviceaftale på vores køle-/fryseprodukter. Hvis uheldet er ude, har vi altid en teknikker klar til at rykke ud og afhjælpe problemet. Vores teknikere er specialister i produkterne og kan rådgive i brug og vedligehold.

Med en serviceaftale er du også sikret regelmæssige servicetjek af udstyret. Det forhindrer uventede problemer og sikrer udstyret længere levetid.

Finansiering & leasing af køle-/fryseprodukter

Vi kan hjælpe dig med at finde frem til den rette finansieringsløsning, som bedst kan betale sig for dig. Mange foretrækker eksempelvis en fleksibel leasingløsning. Her undgår du at binde likviditet i udstyret, samtidig med at du har fuld dispositionsret, en fast fradragsberettiget månedlig udgift samt mulighed for at inkludere service og drift i aftalen.

Vil du vide mere?

Hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit køle-/fryseudstyr, så kontakt os for en uforpligtende snak om dine muligheder.

"*" indicates required fields

Kontakt os

Hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit køkkenprojekt, så kontakt os for en uforpligtende snak om dine muligheder.