Få rådgivning og sparring

Udfyld formularen og kom godt fra start med dit køkkenprojekt.
Vi tilbyder rådgivning og sparring, og vi kan levere alt fra projektplan til målfaste tegninger.

Hvad er din rolle?
Forrige
Næste
Kontakt mig
Tilbage igen

Køkkenets størrelse i m2

Angiv ca. størrelse på dit storkøkken projekt

{{ current.answer }} m2
Forrige
Næste
Kontakt mig
Tilbage igen

Bespisninger pr. dag

Angiv ca. antal bespisninger pr. dag.

{{ current.answer }} Bespisninger
Forrige
Næste
Kontakt mig
Tilbage igen

Er grøn omstilling vigtig for dig?

Er der krav til bæredygtig madlavning i storkøkkenet?

Forrige
Næste
Kontakt mig
Tilbage igen

Dine indtastninger

{{ a.question_short }}: {{ a.answer }} {{ a.post_text }}
Forrige
Næste
Kontakt mig
Tilbage igen
  • {{ error.specifics[1] }}
  • {{ error.specifics[4] }}
  • {{ error.specifics[5] }}
  • {{ error.specifics[3] }}
  • {{ error.specifics[6] }}
  • {{ error.specifics[7] }}
Forrige
Næste
Kontakt mig
Tilbage igen

Olis – innovativt køkkenudstyr

Vi er eneforhandler i Danmark af italienske Olis, som er førende inden for kvalitetsudstyr til professionelle køkkener. Olis har produceret køkkenudstyr i over 40 år og er kendt for deres håndværk og forståelse for kundernes behov. Olis innovative Cloud-løsning giver dig mulighed for at overvåge og betjene produkter via PC, tablet eller mobiltelefon.

Tilslut dit storkøkken til Olis’ sky

Håndter dit køkken – uden bekymringer  Du kan løbende overvåge dit udstyr ved at tilslutte det til Olis Cloud Platform på alle tidspunkter af døgnet – nemt og bekvemt direkte fra din PC, tablet eller smartphone.  Fjernbetjent styring Som bruger kan du overvåge udstyret og ændre funktioner. Onlineportalen gør det også nemt at tilføje nye […]

Læs mere

Rådgivning og projektering – storkøkken

Vi kan hjælpe dig i gang med dit næste køkkenprojekt. Vi har mange års erfaring inden for etablering og ombygning af professionelle køkkener til butikker, restauranter, hoteller, kantiner mm. Den erfaring kan komme dig til gode i form af rådgivning om alt fra indretning til valg af det rigtige udstyr.

Når vi starter et projekt op sammen, får du tilknyttet en fast konsulent, som bliver din kontaktperson hele vejen igennem. Det giver os mulighed for at yde dig den bedst mulige service.

Serviceaftale på produkter til storkøkken

Vi tilbyder en serviceaftale på vores produkter, som lader dig drive dit køkken i det daglige – uden bekymringer. Hvis uheldet er ude, har vi altid en teknikker klar til at rykke ud og afhjælpe problemet. Vores teknikere er specialister i maskinerne og kan rådgive i brug og vedligehold.

Med en serviceaftale er du også sikret regelmæssige servicetjek af udstyret. Det forhindrer uventede problemer og sikrer udstyret længere levetid.

Finansiering & leasing af produkter til storkøkken

Det er en betydelig investering at etablere et storkøkken. Vi kan hjælpe dig med at finde frem til den rette finansieringsløsning, som bedst kan betale sig for dig. Mange foretrækker eksempelvis en fleksibel leasingløsning. Her undgår du at binde likviditet i udstyret, samtidig med at du har fuld dispositionsret, en fast og fradragsberettiget månedlig udgift samt mulighed for at inkludere service og drift i aftalen.

Vil du vide mere?

Hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit køkkenprojekt, så kontakt os for en uforpligtende snak om dine muligheder.

"*" indicates required fields

Kontakt os

Hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit køkkenprojekt, så kontakt os for en uforpligtende snak om dine muligheder.