Hyldesystemer efter dit behov

Der er mulighed for at påsætte forskellige enheder efter dit behov:

  • Fletkurve
  • Laminathylder i forskellige længder
  • Rustfri stålhylder
  • Kroge

Enhederne kan rykkes rundt på systemet efter dine ønsker. Alle hylder og rør kan tages ned på få sekunder for nem rengøring til glæde for både dig og Fødevarestyrelsen.

Systemet laves på mål op til 6 meter. Det er ideelt til køkkener, slagter- og bagerbutikker samt andre steder, hvor du ønsker et fleksibelt og rengøringsvenligt hyldesystem.

Rådgivning og projektering – hyldesystemer

Vi har mange års erfaring inden for indretning af køkkener og butikker og tilbyder rådgivning om alt fra indretning til valg af det rigtige udstyr.

Når vi starter et projekt op sammen, får du tilknyttet en fast konsulent, som bliver din kontaktperson hele vejen igennem. Det giver os mulighed for at yde dig den bedst mulige service.

Serviceaftale på hyldesystemer

Vi tilbyder en serviceaftale på vores produkter. Hvis uheldet er ude, har vi altid en tekniker klar til at rykke ud og afhjælpe problemet.

Med en serviceaftale er du også sikret regelmæssige servicetjek af udstyret. Det forhindrer uventede problemer og sikrer udstyret længere levetid.

Finansiering & leasing af hyldesystemer

Vi kan hjælpe dig med at finde frem til den rette finansieringsløsning, som bedst kan betale sig for dig. Mange foretrækker eksempelvis en fleksibel leasingløsning. Her undgår du at binde likviditet i udstyret samtidig med, at du har fuld dispositionsret, en fast og fradragsberettiget månedlig udgift samt mulighed for at inkludere service og drift i aftalen.

Vil du vide mere?

Hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit projekt, så lad os tage en uforpligtende snak om dine muligheder.

"*" indicates required fields

Kontakt os

Hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit køkkenprojekt, så kontakt os for en uforpligtende snak om dine muligheder.