Rådgivning og projektering – inventarløsninger

Vi har mange års erfaring inden for inventarløsninger til professionelle køkkener, butikker, restauranter, hoteller, kantiner mm. og tilbyder rådgivning om alt fra indretning til valg af det rigtige udstyr.

Når vi starter et projekt op sammen, får du tilknyttet en fast konsulent, som bliver din kontaktperson hele vejen igennem. Det giver os mulighed for at yde dig den bedst mulige service.

Finansiering & leasing af inventarløsninger

Vi kan hjælpe dig med at finde frem til den rette finansieringsløsning, som bedst kan betale sig for dig. Mange foretrækker eksempelvis en fleksibel leasingløsning. Her undgår du at binde likviditet i udstyret, samtidig med at du har fuld dispositionsret, en fast fradragsberettiget månedlig udgift samt mulighed for at inkludere service og drift i aftalen.

Vil du vide mere?

Hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med den rigtige inventarløsning, så kontakt os for en uforpligtende snak om dine muligheder.

"*" indicates required fields

Kontakt os

Hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit køkkenprojekt, så kontakt os for en uforpligtende snak om dine muligheder.